Tidigare tankar

Passion of the Christ

På ungdomsgruppen idag har vi tittat på Passion of the Christ. Jag har sett den tidigare, två gånger. Första gången såg jag till när piskscenen nästan var klar, sen orkade jag inte mer. Andra gången såg jag hela, och det gjorde jag nu med.

Just nu är jag helt slut mentalt. Filmen har sugit all ork ur mej. Jag grät länge, genom nästan hela filmen, och det har tagit på krafterna.

Filmen är väldigt hemsk, men egentligen så är den helt fantastisk. Tänk att Jesus faktiskt har gjort det här för mej! Jag kommer aldrig behöva genomgå det han gjorde, för han gjorde det för min skull. För allas skull!

Egentligen är det helt ofattbart det han gjorde, men idag, när jag såg filmen, så kände jag att jag började förstå det bättre. Ingen människa skulle någonsin ha klarat det som han gjorde. Det krävdes en Gud för att klara det.

Nu känner jag att allt blir ganska flummigt, men det får ni stå ut med. Jag är känslomässigt slut, och då blir det så här. Jag känner bara att jag måste dela med mej av min upplevelse.

Jag har bestämt mej för att börja med en ny grej här på bloggen, dagens bibelord. Och dagens bibelord kommer från Lukasevangeliet.

Fader, förlåt dem, de vet inte vad de gör. Luk 23:34

 Även när Jesus hänger på korset så ber han för människorna!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>