Tidigare tankar

Oj, oj, oj…

Idag har jag jobbat massor! Från 10 i morse tills nu… så det ska bli ordentligt skönt att få sova!

Hela dagen har bara rullat på. Jag har skrivit massor på min betraktelse som jag delade med mej av på kvällens passionsandakt, vilket för övrigt gick väldigt bra :) . Sen har jag kopierat 60 agendor, valt sång tills i morgon, haft 3 möten, ätit lunch, övat inför påsknatten och lekt med mina ungdomsgruppare. Det är inte dåligt på 12 timmat tycker jag :D
Men faktiskt så tycker jag det är skönt att vara sysselsatt för då hinenr jag inte tänka så mycket. Eller snarare, jag hinner inte sönderanalysera mitt liv och bli nedstämd över vissa saker.

Jag har bestämt att det är vår med, väldigt trevligt faktiskt. Så idag åkte mina favoritskor fram:

 

Mina favoritskorMina favoritskor, nr 2

Dom är så fantastiskt sköna, men just nu har jag ganska ont i fötterna för det var längesen som jag använde dom.

Dagens bibelord var det med, det kommer från Markusevangeliet (som förra). Jag läser det en del nu för det är från Markusevangeliet som man läser texter i år, det finns en speciell årgång som man följer. I år är det första årgången och Markus som gäller.

Iaf, dagens bibelord är:

Han sade: ”Abba! Fader!
F
ör dig är allting möjligt.
Ta denna bägare från mig.
Men inte som jag vill, utan som du vill.

Mark 14:36

Det var med utgångspunkt i det bibelstället som jag skrev min betraktelse. Jag kommer lägga upp betraktelsen så att den som vill kan läsa den, men det får bli en annan kväll… nu ska Jenny sova!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>