Tidigare tankar

Kväll

Då var den här dagen avklarad med, men det har varit en rolig dag :)
Jag fick vara med på Skärtorsdagsmässan och  ha beredelseordet, duka nattvardsbordet och duka av det. Det var spännande för jag hade inte gjort något av det tidigare.
Och det är så roligt, för flera kommer fram efter att jag har gjort något och säger att det är så bra. Jag sjunger fint, skriver fina texter och böner…. det är så härligt för självförtroendet. Och idag sa en av damerna till mej att hon håller tummen för att det blir präst av mej. Och en av herrarna sa att om han inte vore så gammal så skulle han fria till mej. *ler*De är så söta.

I morgon är jag ledig, och det ska bli skönt. Planen är att jag ska vila och gå en promenad i vår solen. Enligt en konfirmand skulle det bli 16 grader i morgon, och det låter ju fantastiskt!
Annars blir det soffan, datan och nån film. Jag fick Australia på posten här om dagen så jag tänkte jag skulle titta på den. Mamma och jag var på bio och såg den och jag gillade den. Så den blir det…

Nu ska jag titta på tvn och ta lite kvällsmat, men först; Dagens bibelord.
Skäärtorsdag är det och då blir det ett bibelord om nattvarden.

Medan de åt tog han ett bröd, läste tackbönen, bröt det och gav åt dem och sade: ”Ta detta, det är min kropp”. Och han tog en bägare, tackade Gud och gav åt dem, och de drack alla ur den. Han sade: ”Detta är mitt blod, förbundsblodet som blir utgjutet för många. Sannerligen, aldrig mer ska jag dricka av det som vinstocken ger förrän den dag då jag dricker det nya vinet i Guds rike”.
Mark 14:22-25

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>