Tidigare tankar

zzzzzzZZZZZZzzzzzz

Jag är sååå trött…. jag har sovit alldeles för lite inatt, men det var det värt. Igår så fick jag nog av att sitta ensam så jag gick till Linde. Och vi satt uppe till 1 ungefär, och sen pratade vi lite om livet, kärleken och döden. En stor del av samtalet gick åt till att disskutera förlossningen. Jag tyckte det var väldig intressant för jag är nog lite rädd för förlossningen och de smärtorna, men jag känner mej lite lugnare nu :)

Men annars hade vi det väldigt trevligt, vi tjötade lite och tittade på film. Sen i morse så vaknade Otto vid halv 7, så det blev inte många timmars sömn. Men det är bara att hänga ii ;)
12 så ska jag börja jobba, det ska bli läger för seniorgruppen. Jag har sett framemot det ett tag så det ska bli roligt.

Jag hade som plan att få sova lite innan, men det hinner jag inte. Jag måste få i mej lite mat med, för det blir mat ganska sent idag… hm… vad ska jag äta. Jag har fortfarande inte så mycket ork att göra nått, så jag gör en skåprensning så får jag se vad jag får tag i.

Igår när jag vandrade bort till Södra Ringvägen så var himlen så fantastiskt vacker, tog en bild som inte blev så bra men iaf. Bilder på himlen brukar ju aldrig spegla exakt hur det såg ut tyvärr…

Vacker kvällshimmel

Vackert var det iaf….

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>