Tidigare tankar

Så får du mej ändå….

Jag slog just på Emil… älskar hans musik!
Och just nu passar det in i min sinnesstämning för jag har ingenaning om vad jag håller på med ibland. När det kommer till kärlek och sådant så är jag helt förstörd. Jag hade istort sett vant mej vid tanken att skita i kärlek och sånt tills jag flyttat till Linköping. Jag menar, hur roligt är det att bygga upp något i denna landsänden och sen flytta till andra, inte alls. Men nu så, ja, jag kan ju säga att det inte gick så bra.
Jag pratade med Karin för ett tag sen och sa att jag skulle låta min hjärna bestämma lite och inte låta hjärtat göra som det vill, och det gick ju nån vecka iaf. Annars är jag en känslomänniska som gör allt utan att tänka innan. Jag kan ju säga att jag har skrämt bort många vänner genom att bli intresserade av dom och sen klanta till mej ordentligt…
Och det är verkligen något jag vill undvika, för jag gillar mina vänner!
Det kanske är därför jag blir intresserade av dom… hm… jag måste verkligen försöka göra så att hjärnan får övertaget igen så jag kan fungera som folk mina sista veckor i Tidaholm. Skulle ju vara snyggt om jag avslutar mitt volontärår genom att fixa en kärleksskandal… hm… eller inte.

Förutom funderingar kring kärlek och sådant så har jag varit inne på Tidaholms anstalten idag. Det var verkligen intressant. Jag fick en ordentlig rundtur av Annwor.
Sen var det sommarkonfirmander som gällde, och det var roligt. Vi lekte en lek och pratade om gudsbilder. Efteråt så ringde Linde till mej och frågade om jag ville komma på födelsedagskalas för hon fyller år idag :D
Och det var ju klart att jag ville! Jag bytte väska och knatade bort till Södra Ringvägen. När jag kom fram så kidnappade jag Otto lite och pratade med Linde om mina kärleksbekymmer. Sen kom Markus hem och Agneta kikade förbi en sväng med. De var riktigt trevligt :)
Och i morgon ska jag få följa med på babysimmet och leka med Linde och Otto :D Ibland vill jag verkligen ha en egen lite sötnos, men det räcker än så länge med att bara låna en *ler*.

Nej nu måste jag verkligen sova, det blev ju inte så mycket sömn i natt då :P
Men först så ska jag skriva kvällens bibelord. Jag har ju missat det ett par dagar nu eftersom det har blivit lite sent men nu kommer det ett igen!

Herren är min herde, ingenting skall fattas mig.
Han för mig i vall på gröna ängar, han låter mig vila vid lugna vatten.
Ps 23:1-2

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>