Tidigare tankar

Vilken start!

Och det var ingen bra start.
Veckan började med att jag fick ta tag i Taizéandakten. Så klart så hade ingen bokat lokalen vi tänkte vara i, så det var ju bokad… det var iaf tur att jag kollade det innan jag hunnit trycka upp alla affischer och flyers. Så många rundringningar, personer jag inte fick tag i osv senare så bestämde jag att det får bli Norra Kapellet! Och så blev det. Jag tror iofs att det kan bli riktigt mysigt där :D Folk får sitta lite på varandra, precis som i Taizé ;)
Men efter den paniken så var jag på dåligt humör hela dagen. Usch! Som ett åskmoln gick jag fram och spred negativ energi. Men på kvällen så var det avslutning med barngrupperna, och då blev jag på bra humör igen :) Det hjälper alltid att få ha några av mina barn!

Idag så har jag forstatt greja med allt och lite till. Mitt närradioprogram är klipp och iväg lämnat, så i morgon klockan 18:30 sänds det. Och för de som vill så kommer det bjudas på te och radio hemma hos mej fr.o.m klockan 18:00, jag hoppas du kommer!

Nu är det snart dags för ungdomsgruppen iaf, det ska bli roligt! :D Men jag måste gå iväg en sväng och öva med kyrkokören inför konserten den 17 maj. Men de ska nog klara sej utan mej ett litet tag ;)

Jag har varit dålig på att skriva bibelord nu, men här kommer ett som jag läste på andakten igår.

Samla inte skatter här på jorden, där mal och mask förstör och tjuvar bryter sig in och stjäl. Samla skatter i himlen, där varken mal eller mask förstör och inga tjuvar bryter sig in och stjäl. Ty där din skatt är, där kommer också ditt hjärta att vara.

Matt 6:19-21

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>