Tidigare tankar

Lallallalla

Inspirationen har återvänt!
Tidigare så skrev jag en hel del, med tidigare så menar jag året på Sjövik. Jag skrev dikter och gjorde musik för fulla muggar, men iår så har den inspirationen inte riktigt infunnit sej. Men nu har den äntligen kommit! Så förtillfället sitter jag och knåpar ihop en låt. Det är så kul, jag hade nästan glömt bort hur roligt det är att skapa musik!

Och i morse så gick jag till kyrkan för att skriva lite och öva på några Taizélåtar och när jag kommer in så sitter tre av damerna som är aktiva i olika grupper. De berättar att varje onsdag morgon så träffas de och ber ihop i kyrkan. De bad mej att sätta mej ner och det var så skönt. Att få lugna ner mej lite och be med dem. :)
En helt underbar start på dagen!

Nu ska jag springa iväg och ha bibelstudium med Richard, vi ska ta de sista kapitlen i Uppenbarelseboken, och tur är det. Jag gillar den verkligen inte! Men nu har jag iaf läst den.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>