Tidigare tankar

Sista från Tidaholm

Ja då var det dags. Om en halvtimme drygt så sätter jag mej i bilen och åker hem till Mangskog. Det ska blir så ofantligt skönt att komma hem. Den känslan kommer hålla i sej ett par dagar och sen kommer jag ju längta tillbaka i och för sej, men nu längtar jag efter mamma, pappa, Trulsa, Trixie, mormor, morfar, farmor, Per, Oskar… listan kan göras ofantligt lång.

Inatt har jag knappt sovit något alls. Jag gick och la mej vid 21 för att jag skulle upp tidigt och packa in bilen, men jag orkade inte sova. Hela gårdagen var hemsk egentligen. Det som gjorde den bra var att jag fick krama ungdomarna en sista gång när de kom från sommarkonfirmandlägret.
Men annars så kändes det som jag jobbade i uppförsbacke hela dagen. Vid 16 så orkade jag inte mer. Jag ringde mamma och pratade med henne om nått och hon hörde att jag inte mådde bra, så hon sa att vi tar resten på måndag. Men efter 16 så bara låg jag.
Men iaf, när jag inte orkade sova så gick jag upp och packade mina kläder så det var gjort. Det var ju ingen idé att ligga och vänta på sömnen när jag hade massa saker att göra.

Nej, nu får jag gå och fixa det sista.
Massa kramar och mycket kärlek till alla som jag lämnar i Tidaholm!

Puss // Jenny

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>