Tidigare tankar

*pustar ut*

Jag blev godkänd på etik-tentan, och det känns så bra! Jag var hur orolig som helst att jag skulle bli underkänd och får göra om den, men det slipper jag :)

Annars så har jag haft en väldigt trevlig dag. Jag vaknade jättetidigt närmare bestämt klockan 6, kul när jag somnade vid 12 :S
Sen åkte jag med systeryster och Bettina in till stan för att inhandla lite saker till helgens fest och den framtida födelsedagsfesten för Andreas och Sandra. Och ja, jag har frångått mina principer och ska gå på Halloween-festen i helgen. Det finns många, långa och personliga anledningar till detta som jag inte tar här.
Sen åkte jag hem och åt mat. Elin kom förbi för att skriva av mina anteckningar från föreläsningarna och sen kom Andreas över för lite fika. Det hela slutade med att jag, Elin och Andreas satt och pratade jättelänge. Sen kom systeryster hem också så hon införlivades i samtalet.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Känner att det är dags för ett bibelcitat, denna gång är det från Höga visan, sångernas sång…

Som ett äppelträd i skogen är min vän bland de unga männen. Jag njuter av att sitta i dess skugga, dess frukt är söt för min gom.Han för mig till vinhuset under sin kärleks fana. Styrk mig med druvkakor, vederkvick mig med äpplen, jag är sjuk av kärlek. Mitt huvud vilar på hans vänstra arm, hans högra omfamnar mig. Jag besvär er, Jerusalems döttrar, vid fältens gaseller och hindar: stör inte kärleken, väck den inte, förrän den själv vill.

Höga visan 2:1-7

2 comments to *pustar ut*

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>