Tidigare tankar

Trött, jättetrött

Nu är jag helt slut kan jag säga. Jag har jobbat från halv 9 i morse till halv 10 nu ikväll. Det blir ett par timmar det. Min röst är trött, mina fötter med… och hela jag egentligen. Men rösten och fötterna är det mest.

Taizéandakten gick verkligen bra tycker jag :)
Folk verkade nöjda och glada efteråt och det var en så mysig stämning i Norra Kapellet. Jag och Magnus lyckades verkligen få till det alltså! Magnus tog lite bilder så jag ska kolla om jag kan få knycka en och lägga upp. Sen hamnar det nog någon bild i VB med för Hanna som intervjuade mej inför andakten var där.

Efter andakten cyklade jag i ilfart till Kyrkans hus för att hinna vara med på sista körövningen innan konserten på söndag. Det var kul det med och min röst blev bara ännu tröttare. Men den har överlevt.

Nu ska jag titta färdigt på ESCsemifinalen och sen blir det definitivt sängen. Jag har en del att göra i morgon med kan jag säga ;)

Jag kan tillägga att jag har tagit ett paus i dagens bibelordskrivandet. Men förhoppningsvis får jag förnyad energi så att det kommer tillbaka.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>