Tidigare tankar

Kopiera, kopiera, kopiera

I dag hade vi lite trossamtal med Seniorgruppen och Petra hade gjort remsor med halvfärdiga meningar på som vi skulle fortsätta. Jag tyckte det var riktigt intressant och tänkte att jag lägger upp meningarna här och ”svarar” på dom, så kanske jag kan få igång ett samtal för jag har inte så stor möjlighet att samtala med människor i min ålder om sånna här saker. Nu får ju även ni som är både äldre och yngre kommentera och skriva era tankar, det är bara intressat :)
Meningarna ligger under fliken Tro och är lösenordsskyddad. Vill du läsa och samtala så hör av dej så får du lösenordet.

Annars idag så har jag haft full rulle som vanligt. Jag har förberet inför helgens konfirmation och jag har förberet andra saker med, så jag har ganska god framförhållning faktiskt.
Nu ska jag jobba på med Mina vännerboken till volontärerna. Ju fortare jag får klart denju fortare kan jag bocka av det på min lista ;)

1 comment to Kopiera, kopiera, kopiera

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>