Tidigare tankar

Abstinens

Vilken dag jag hade igår.
Jag gick upp 4 och åkte iväg till Tidaholm för att missionera för LiU. Det var så kul :) Träffade Martina, Johan och Rasmus på skolan. Mycket kramar och massa prat blev det, jag var nog ingen bra missionär :P Men jag tror att jag får några av mina gamla ”barn” hit.
Sen träffade jag Annie när jag banade väg till Julius för lunch med Linde. Åh, vad jag saknat alla. Det var underbart att luncha med Linde. Vi pratade massor om allt som hänt sen i juni typ… alldeles för lång tid!

På tal om lång tid och abstinens så börjar jag känna abstinens efter vissa människor som jag inte sett på år och dar. Pratade med Elias på msn igår och saknade efter honom blev bara större! Jag måste verkligen åka till Göteborg snart, det är bara så.
Det finns så många jag saknar och tyvärr så bor alla långt bort och på olika ställen och med en students ekonomi så blir det inte så många resor tyvärr. Skulle ha åkt till Lund och träffat mina flickor, men det blev en resa hem till Värmland och begravning istället.

Jag önskar 2 saker, antingen att alla mina älskade flyttar till ett ställe eller att jag vinner på lotto så jag kan åka och hälsa på dom när jag vill. Och en sak till önskar jag, att någon uppfinner en teleportör snart… det skulle så under lätta mitt liv och lätta på saknade som jag känner här inne.

Som avslutning, om det är någon som har vägarna förbi eller bara vill komma och hälsa på så gör det. Lätta på saknade och abstinensen, för det enda som duger för att stilla abstinensen är att träffa er!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>