Tidigare tankar

Samtal

”Det finns ingen olycklig kärlek, det är bara alla idioter som inte vill ha dig som gör dig olycklig..” // eMiL

Jag har precis haft ett väldigt långt samtal med Macce om flicka i hans fall och pojke i mitt. Han var på dejt idag så vi pratade om dejter, vilket det inte är många i mitt liv för tillfället.

Sen kom vi in på hur man ska få reda på om någon är intresserad osv. Jag är ju själv askass på sånt, så tips mottages tacksamt.
Största delen av samtalet handlade om hur man får reda på om någon är upptagen eller ej…
Jag har ju så klart fått upp ögonen för fin pojke… men problem ett är ju att jag inte vet om han är singel eller ej.

Tips 1: fråga så mycket som möjligt och så ingående som möjligt. Är personen upptagen så markerar personen antagligen förr eller senare genom att säga ”jag och min flick/pojkvän” när man blir för närgången.
Ja det kan ju funka. Men hur vet man när man har fråga ”tillräckligt”???

Tips 2: fråga helt enkelt hur det går med tjejen/killen eller liknande. Men förbered gärna något att säga när personen antagligen kontrar med frågan ”hur så?”.
Ehm, lite för uppenbart att fråga ”hur går det med tjejen?” anser jag så det funkar nog inte på mej….

Ja, så hur gör man? Jag får nog fundera på det ett tag till tror jag… Fortsätta över och undertolka allt människan gör, det är ganska spännande faktiskt. Stackars Sara…..

Ja, sen är det ju alla hjärtansdag i morgon. Tror jag ska bygga koja i sängen och spendera hela dagen där… bästa planen hittills.

Nu blir det melodifestivalen!
Tjipp på er!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>